DAGENS LUNCH


V.21

Måndag

Nötfärsbiffar med stekt lök, kokt potatis, skysås och rostad broccoli.

Stekt spättafilé med skagenröra, kokt potatis och picklad rödlök.

Tisdag

Grillat kycklingbröst med Alfredo pasta, tomatsallad, ruccola och parmesan.

Fiskknyte a la Provence, färska örter, potatis toppas med saffransaioli.

Onsdag

Ugnsgratinerad torskrygg på rotfruktsbädd med kokt potatis, örtcrème och picklad rödlök.

Mustig köttgryta av fransyska med kokt potatis, rödbetor och saltgurka.

Torsdag

Räkfylld spättafilé med vitvinssås, kokt potatis, broccoli och toppad med citrussallad.

Wienerschnitzel med stekt potatis, gröna ärter, rödvinssås och persiljesmör.

Fredag

Lagerbladets grillade hamburgare med pommes, cheddarost, bacon och coleslaw.

Grillade scampispett med mangosallad på endive, maché sallad, vårprimörer med örtcrème och grillat vitlöksbröd.

Alltid på menyn

Saffransdoftande fisk & skaldjurssoppa serveras med aioli.

Caesarsallad med grillad kyckling, bacon, krutonger & parmesan ost.


Mån-Fredag 11:30-14:00

Pris från 80 kr