DAGENS LUNCH


V.13

Måndag

Halstrad torskrygg Grenoble med kokt potatis och broccoli.

Grillad kycklingfilé med ugnrostad potatis, kryddsmör och haricots Verte.

Tisdag

Fläsknoisette med rosépepparsås, kokt potatis och sommarprimörer.

Medelhavsinspirerad skaldjurspasta med räkor, kräftstjärtar, ruccola och parmesan.

Onsdag

Hemlagad raggmunk med stekt fläsk och lingon.

Fiskknyte a la Provence, färska örter, potatis toppas med saffransaioli.

Torsdag

Grillad entrecote med café de parissmör, klyftpotatis, bacon och bönsallad.

Scampispett med saffransrisotto, riven parmesan, rotfruktsallad och örtolja.

Fredag

Sotad laxfilé med råstekt potatis, broccoli, grillad tomat och rödvinssås.

Fläskfilé med potatisgratäng, pepparsås och haricots Verts.

Alltid på menyn

Saffransdoftande fisk & skaldjurssoppa serveras med aioli.

Caesarsallad med grillad kyckling, bacon, krutonger & parmesan ost.


Mån-Fredag 11:30-14:00

Pris från 80 kr