DAGENS LUNCH


V.47

Måndag

Stekt spättafilé med Skagen, kokt potatis, broccoli och citron.
Mustig köttgryta med sidfläsk, champinjoner, rödvin och kokt potatis.

Tisdag

Halstrad torskfilé ”Grenoble”, förlorad potatis, brynt smör, bakade rödbetor, kapris och bacon.
Högrevsfärsbiffar med kokt potatis, gräddsås, pressgurka och lingon.

Onsdag

Fläsknoisette med stekt potatis, rödvinssås, stekta champinjoner och ljummen rotfruktssallad.
Lagerbladets fiskgratäng med duchessepotatis, picklad morot och räkor.

Torsdag

Klassisk Wallenbergare med gräddsås, potatispuré och gröna ärtor.
Dill och skaldjurstoppad gösfilé med gräddig vitvinssås, krossad örtpotatis, och broccoli.

Fredag

Stekt laxfilé med rödvinssås, Hasselbackspotatis och broccoli.
Lagerbladets grillade hamburgare med pommes, cheddarost, bacon och coleslaw.

Alltid på menyn

Saffransdoftande fisk & skaldjurssoppa serveras med aioli.

Caesarsallad med grillad kyckling, bacon, krutonger & parmesan ost.


Mån-Fredag 11:30-14:00

Pris från 80 kr