DAGENS LUNCH


V.38

Måndag

Halstrad torskrygg med örtsås, kokt potatis, broccoli och toppad med räkor.
Kalvfärsbiffar med kantarellsås, kokt potatis, svartvinbärsgelé och pressgurka.

Tisdag

Stekt spättafilé med skagenröra, kokt potatis, picklad rödlök och haricots Verte.
Klassisk bouf bourgogne av fransyska med potatispuré och saltgurka. 

Onsdag

Stekt gösfilé ”Grenoble”, förlorad potatis, brynt smör, bakade rödbetor, kapris och bacon. 

Wienerschnitzel med stekt potatis, gröna ärter, rödvinssås och persiljesmör.

Torsdag

Lagerbladets fiskgratäng med duchessepotatis och tomatsallad.
Helstekt fläskytterfilé med ugnsrostad timjanpotatis, haricots Verte och sirachacrème.

Fredag

Sotad lax med rödvinssås, hasselbackspotatis rotsakssallad.
Helstekt ryggbiff med pepparsås, potatisgratäng och baconknyte.

Alltid på menyn

Saffransdoftande fisk & skaldjurssoppa serveras med aioli.

Caesarsallad med grillad kyckling, bacon, krutonger & parmesan ost.


Mån-Fredag 11:30-14:00

Pris från 80 kr